Gamevil Baseball Superstars 2012 Quiz Answers

- -

We have all passed the phase when you take quizzes to test your knowledge relating to your favorite games, books, and even movies. The Baseball Superstars 2012 quiz is exactly the same. You go to various portals and take the test voluntarily just to see if you have all the knowledge about it.

Don’t feel conscious because I have also been there and scored a hundred percent! So, I think I am in a good position to help you out just a little bit with the questions that you might be struck with right now. I will enlist Baseball Superstars 2012 Quiz Answers in the following article, so keep reading!

Baseball Superstars 2012 Quiz Answers

Q1: What player hit 70 home runs in 1998?

Answer: Mark McGwire

Q2: Who hit the ball that went between Bill Buckner’s legs in the World Series in 1986?

Answer: Mookie Wilson

Q3: Who has allowed the most walks in their career?

Answer: Nolan Ryan

Q4: How many outs does it take to retire an inning?

Answer: 3.000

Q5: What Baltimore Orioles manager was ejected from a record 91 games?

Answer: Earl Weaver

Q6: Who was the first Major League player to have his number retired?

Answer: Lou Gehrig

Q7: What was Babe Ruth’s lifetime batting average?

Answer: 0.342

Q8: What’s Pablo Sandoval’s nickname?

Answer: Kung Fu Panda

Q9: What song do baseball fans break into when Mitch Williams steps out of the bullpen?

Answer: Wild Thing

Q10: Who was the runner-up of the MLB World Series in 2010

Answer: Rangers

Q11: Who had the most RBi in the 2011 regular season?

Answer: Matt Kemp

Q12: Which country failed to make the 2009 World Baseball Classic final?

Answer: United States

Q13: Who had the highest batting average in the 2011 season?

Answer: Miguel Cabrera

Q14: Whose 1996 single to center, in his first regular season at bat, was the first hit by a Red Sox pitcher in 24 years?

Answer: Roger Clemens

Q15: Who set a major league record for the fewest errors by a shortstop with three in 1990?

Answer: Cal Ripken Jr

Q16: Who was the only baseball player to lay over 500 games at each of five different positions?

Answer: Pete Rose

Q17: What home run hitter is known as the Big Hurt?

Answer: Frank Thomas

Q18: Who had the 3rd highest batting average in all of 2011?

Answer: Michael Young

Q19: Who has hit the most home runs in opening-day games?

Answer: Frank Robinson

Q20: Who was the American League base-stealing champ for nine years in the 1980s?

Answer: Rickey Henderson

The Bottom Line

So, these were all the answers to baseball superstars quiz questions that I could answer to the best of my knowledge. I hope you found all this information quite helpful in passing the quiz with good marks! If you want to know How to unlock Pluto in Baseball Superstar 2012? Our latest blog has all the details you need! I’ll cover everything to help you get there.

Tags :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 
 
 

We are glad you have chosen to leave a comment. Please keep in mind that comments are moderated according to our comment policy.